Petter Kanin.

Petter Kanin, etter at han ble med meg hjem fra London har han vært trofast våpendrager som har vært med Birk på de utroligste eventyr. I utgangspunktet en forsiktig fyr, men når situasjonen krever det eller det er gulrøtter med i bildet så gjør han det som må til uansett hvor hardt det lille kaninhjertet banker. Han liker å kile Birk i nakken med ørene sine og ligge i senga med Birk og meg når vi leser. Det å bo i samme hus som Cthulhu og Hai er ikke enkelt for en liten kanin. Cthulhu er monstrøst sulten når han har sovet og da må en liten kanin være på vakt. Gretten er han også og klager og syter over at han har blitt så liten. Han snakker mye om hvor kult det skal når han blir stor igjen, men Petter Kanin håper han forblir liten. Hai er snillere enn han ser ut, men når man er så stor er det fort gjort å rulle over en liten kanin. Nei, de er ikke enkle romkamerater, men de holder jo reven unna.

Birk er ikke alltid enkel å ha med å gjøre han heller. Han er en ordentlig ertekrok som gjemmer gulrøttene til Petter Kanin og skremmer ham med rever på Youtube. Små kaniner har litt problemer med å forstå at reven ikke er inne i den boksen på ordentlig og at han ikke kan hoppe ut og spise ham. Petter Kanin er ikke helt sikker på hvor gammel han er, men fødselsdagen hans feires ganske ofte. Flere ganger i måneden faktisk, med gulrotkake selvfølgelig.

I dag har Petter Kanin sett Birk spikke rakettkaster, banket pappaen sin med papprør og vært med og lest om tante Ellen som spiste karamellen. Men nå sover hele bøtteballetten søtt.

AboutJørn Johansen

Femti, feit og ferdig. Jobber treskift i næringsmiddelindustrien. Er pappaen til Birk og er glad for det, men savner en bruksanvisning. Liker å lese og høre på metal. Liker ikke danseband og laks.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *