Jeg har hatt en åpenbaring.


Bloggen min flommer ikke akkurat over av bilder, men det må det kanskje bli en slutt på. Jeg ser jo at jeg skiller meg ut fra mengden av bloggere der ute og det kan vi jo ikke ha noe av. Hvordan skal det egentlig gå med Norge hvis folk plutselig begynner å skille seg ut? Det er tydeligvis selfies som gjelder og da har vi ett problem. Selfie er dust. Ferdig snakka. Det er ingenting som får deg til å se mer selvopptatt ut enn å fylle bloggen din med mer eller mindre like selfies for å skryte av at du har vært på ferietur til Thailand, vært på treningsstudio eller fått en ny dose med botox mellom øra. Nei, selfie er ikke aktuelt. Nei, jeg får finne et ordentlig bilde. Kanskje jeg skulle spørre min bedre halvdel om å få en kopi av et visst bilde hun har av meg? Hun har spøkt om å legge det ut på nettet, kanskje jeg skulle komme henne i forkant og legge det ut selv? Bildet involverer meg, ei truse og hvite støttestrømper til langt opp på lårene. Legg til det ansiktsuttrykket man får når noen helt uventet tar ett bilde når du minst ønsker det. Jepp, uansett hva slags bilde du har i hodet nå så er virkeligheten verre. Tror ikke du vil se det nei. Dessuten tror jeg samboeren hadde blitt flau på mine vegne. Gudene vet hvordan junior hadde reagert hvis det bildet hadde begynt å sirkulere på skolen. Nei, jeg trenger å vise frem noe litt mer severdig og delikat. Alle disse tankene og ideene surret rund i hodet mitt da det plutselig slo meg. Photoshop!
Alle de store bloggerne og influenserne pynter jo på bildene sine, så hvorfor kan ikke jeg gjøre det. Jeg kan jo ikke skille meg ut fra mengden, kan jeg vel? Jeg fant et bilde som ikke var så verst i utgangspunktet og satte i gang med å lage en perfekt versjon av meg selv. Hva om jeg hadde løpt litt flere maratonløp og drukket litt mindre brus? Levd litt sunnere liksom? Vom retusjeres bort med nennsom hånd og noen muskler gjøres litt mer markante. Nei, kanskje ikke så mye? Ingenting overdrives selvfølgelig. Hmm.. Hvordan hadde jeg sett ut med mørkt hår forresten? Hvis jeg hadde oppholdt meg litt mere ute i solskinnet? Nei, la oss holde oss litt nærmere virkeligheten. Det finnes filtre for alt, jeg begynner å forstå hvorfor influenserne elsker slike program. Antrekket må fikses litt på så det ser litt stiligere ut. Litt justering på skotøyet så er vi der. Jepp, der har vi det, den perfekte versjonen av meg. Kunne nesten blitt filmstjerne vet du. Scroll ned og se herligheten!

Tror nesten jeg bør skifte bransje.

Litt lenger ned.

Det er verdt det.

Nesten der.

Dette er et syn for guder.

Her er det!

Jeg visste ikke at Photoshop var så enkelt!

AboutJørn Johansen

Femti, feit og ferdig. Jobber treskift i næringsmiddelindustrien. Er pappaen til Birk og er glad for det, men savner en bruksanvisning. Liker å lese og høre på metal. Liker ikke danseband og laks.

2 kommentarer

  1. Haha, fantastisk, Jørn!

    1. Jørn Johansen

      Når jeg ikke klarer å ta meg selv alvorlig, klarer jeg i hvert fall ikke å ta disse bloggerne på alvor. Vel, influensere er det vel de kaller seg nå om dagen. Blogger er vel ikke fint nok, man må vel prøve å skille seg ut fra bermen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *