3. September 2013

Noen har en yndlingssofa, andre har en hengekøye å dingle lykkelig i. Jeg har en lånt stressless som står bortgjemt i et hjørne på sykehuset. Der, delvis gjemt bak ett skjermbrett eller to har jeg mine lykkeligste øyeblikk. Godt tilbakelent med hans varme kropp liggende på mitt bryst, hud mot hud. Sykepleiernes dempede stemmer blir borte i bakgrunnen, hvesingen fra luftslangen hans blir etter hvert bare en del av bakgrunnslyden. Bare han og meg, alene i vår egen lille verden.
Et lite gnurk og et lite smil i et lite ansikt.
Ren lykke.

AboutJørn Johansen

Femti, feit og ferdig. Jobber treskift i næringsmiddelindustrien. Er pappaen til Birk og er glad for det, men savner en bruksanvisning. Liker å lese og høre på metal. Liker ikke danseband og laks.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *